Hírek, aktualitások!

Olvasd el a legújabb információkat rólunk!

"Az Év Hangszerese Verseny" 2022

Az Ujj Viktor Géza Alapfokú Művészeti Iskola meghirdeti a 2021 /2022-es tanévben is 

"Az év hangszerese" díjat.

A díj elnyeréséért minden növendék indulhat, aki az Ujj Viktor Géza Alapfokú Művészeti Iskola beiratkozott hallgatója a 202112022-es tanévben és nincs térítési- és tandíj hátraléka. A versenyen egy előadási darabot kell eljátszani zsűri előtt. Megkötés nincs, bármilyen zenei produkció bemutatható. Javasoljuk, hogy a műsorválasztásnál mindenki olyan művet válasszon, amit technikailag meg tud valósítani és alkalmas arra, hogy muzikalitását és tehetségét egyaránt bemutassa . Természetesen a kotta nélkül való játék előnyt jelent az értékelésnél. A nevezéseket 2022. április 20-án (szerda) 16.00 óráig lehet leadni az Ujj Viktor Géza Alapfokú Művészeti Iskola irodájában. A győztes az értékes ajándékon kívül megkapja jelképesen az intézményben kiállított vándordíjat, amit nyilvánosan kiállítunk az iskolában és bemutatunk az írott és online médiákban is.

A verseny időpontja: 2022. április 25. (hétfő) 14.00

A verseny helyszíne: Az Ujj Viktor Géza Alapfokú Művészeti Iskola hangversenyterme. (3752 Szendrő, Petőfi tér 1-3.)

Jó felkészülést kíván az Ujj Viktor Géza Alapfokú Művészeti Iskola vezetősége és a szervezőbizottság!


Kedves Szülők! Kedves Növendékeink!

Az Ujj Viktor Géza Alapfokú Művészeti Iskola 2021. június 14-én rendezte meg "Az Év Hangszerese" versenyt, ahol növendékeink bebizonyították, hogy az online oktatás alatt is készültek az órákra és gyakoroltak. A 2020/2021-es tanévben "Az Év Hangszerese" díjat, a Boldvai Szathmáry Király Ádám Körzeti Általános Iskolai telephelyünkön tanuló Bari Róbert trombita szakos növendékünk kapta, tanára Péter Zoltán. II. díjat kapott Rácz Letícia furulya szakos növendékünk, aki a Szendrőládi Általános Iskolai telephelyünk tanulója, tanáta Péter Zoltán, valamint Barabás Péter, a Szendrői székhelyintézményünk tanulója, tanára Kósa Noémi. III. díjat kapott Dániel Márk tuba szakos növendékünk, aki szintén a Szendrői székhelyintézményünk tanulója, tanára Juhász István.Szívből gratulálunk minden induló növendéknek és tanáraiknak a nagyszerű produkciókhoz!

Az"Év Hangszerese" Díj
Az"Év Hangszerese" Díj
A győztes: Bari Róbert
A győztes: Bari Róbert
A győztesek és tanáraik
A győztesek és tanáraik
A versenyen résztvevők és tanáraik
A versenyen résztvevők és tanáraik

Kedves Szülők! Kedves Művészetbarátok!

Az Ujj Viktor Géza Alapfokú Művészeti Iskola ütőterme, valamint szintetizátor terme, - ami iskolai stúdióként is funkcionál, - még 2020 decemberében hangszigetelésre került, hogy minél kisebb mértékben zavarja a többi tanszak és az iroda munkáját. A felújítás a Kazincbarcikai Tankerületi Központ támogatásával jött létre, amit a növendékek nagy örömmel vettek birtokba. A mosolygós arcok is erről árulkodnak!