Alapítványunk

 "Szendrő és környéke gyermekeiért a művészetoktatásban" Alapítvány

Sikeres pályázatok!


Az Ujj Viktor Géza Alapfokú Művészeti Iskola tevékenységét támogató, Szendrő és környéke gyermekeiért a művészetoktatásban Alapítvány a Nemzeti Együttműködési Alap keretében a NEAG-KP-1-2024/5-000210 azonosítószámú "Szendrő és környéke gyermekeiért a művészetoktatásban Alapítvány működési költségeinek támogatása című projekt támogatásával 400 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.
A támogatást egyesületünk működési költségeinek biztosítására fordítja.

Köszönjük a támogatást!


Az Ujj Viktor Géza Alapfokú Művészeti Iskola tevékenységét támogató, Szendrő és környéke gyermekeiért a művészetoktatásban Alapítvány a Nemzeti Együttműködési Alap keretében a NEAG-KP-1-2023/5-000339 azonosítószámú "Szendrő és környéke gyermekeiért a művészetoktatásban Alapítvány működési költségeinek támogatása című projekt támogatásával 350 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.
A támogatást egyesületünk működési költségeinek biztosítására fordítja.

Köszönjük a támogatást!

Támogatási lehetőség!

Az Ujj Viktor Géza Alapfokú Művészeti Iskola 18 éve elkötelezett a magas színvonalú művészeti képzés mellett, mert mindannyiunk meggyőződése, hogy ma ez az egyedüli iskolatípus, ami - jellegéből adódóan, - olyan pluszt ad a gyermekek személyiségfejlődéséhez, amit egyetlen más iskolatípus sem tud megtenni. Szendrőben, Szendrőládon, Boldván, Szuhogyon, Szalonnán és Bódvaszilason is 3 művészeti ágon oktatjuk és neveljük a művészetek iránt érdeklődő gyerekeket. Hogy ezt a munkát minél magasabb színvonalon végezhessük, kérjük, támogassa az intézmény alapítványát a magánszemélyek 1%-os felajánlásával, vagy tetszőleges összeg utalásával az alábbi számlaszámra:

Szendrő és Környéke Gyermekeiért a Művészetoktatásban Alapítvány

Takarékbank Zrt. 55600112-10005013-00000000

Adószám: 18446971-1-05

Igény esetén az adományról adócsökkentő igazolást állítunk ki.

"Szendrő és környéke gyermekeiért a művészetoktatásban" Alapítvány

Alakulásunk évében, 2004-ben hívtuk életre a "Szendrő és környéke gyermekeiért a művészetoktatásban" alapítványt. Az ezen belül nyert anyagi támogatások nagyban hozzájárulnak működési feltételeink javításához, eszközbeszerzéseinkhez. Felhívjuk figyelmüket, hogy a magánszemélyek személyi jövedelemadójuk 1%-ának felajánlásával támogathatják az Alapítvány - mint közhasznú szervezet - tevékenységét. 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolánk, a szendrői Ujj Viktor Géza Alapfokú Művészeti Iskola, "Szendrő és környéke gyermekeiért a művészetoktatásban" alapítványa, 2008-tól fogadhatja a magánszemélyek 1%-os felajánlását. 

Köszönet mindazoknak, akik a 2019. évi adójuk 1%-át Intézményünknek felajánlották, ami 79.711.- forint volt. Ebben az évben is várjuk nagylelkű támogatásukat!

Adószám: 18446971-1-05

"Szendrő és környéke gyermekeiért a művészet oktatásban"
Alapítvány Kuratóriuma